• Nevena Ignjatović

  • Marko Vukićević

  • Matija Milenković

  • Anja Ilić

  • Miloš Milosavljević

  • Maida Drndić

  • Strahinja Stanišić

  • Emilija Đurović

Kalendar i rezultati:
  2021/2022

Spisak dozvola za rad:
Instruktora Trenera

Zahtev za dozvolu za rad:
Instruktora Trenera

Obaveštenje - Vuk Živković

Vuk Živković je u poslednjih 10 i više godina ostavio dubok trag kako u našim srcima tako i u okviru Skijaškog saveza Srbije.

Vuk je bio aktivan član i trener Skijaškog kluba Čukarički iz Beograda. Sa svojim dugogodišnjim medicinskim iskustvom koje je stekao na mestu medicniskog tehničara gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć Beograda, u periodu 2012 do 2014 biva angažovan na mesto pomoćnog trenera i medicinskog osoblja nacionalnog muškog skijaškog tima Srbije. Učestvovao je na najvećim svetskim FIS takmičenjima, Svetsko Prvenstvo 2013 u Šladmingu(Austrija), EJOF 2013 Brašov(Rumunija), Svetsko juniorsko Prvenstvo 2014 Jasna (Slovačka) kao i na velikom broju domaćih i fis takmičenja. Svojim radom je ispratio jednu od najtrofejnih muških generacija sportista Marka Vukićevića, Andrije Vukovića, Strahinje Stanišića, Marka Stevovića i drugih. Ostavio je trag i van Srbije tačnije u okviru Skijaške reprezentacije Kipra, gde je u par navrata bio angažovan kao pomoćni trener u periodu 2015-2019.

Sve ovo vreme pomaže u organizovanju domaćih i međunarodnih takmičenja u Srbiji, kroz Skijaški klub Čukarički, Skijaški savez Beograda i Srbije gde je uvek spreman da pomogne i bude jedan od oslonaca radne grupe za realizaciju takmičenja. Takođe, bio je član Sudijske Organizacije Skijaškog saveza Srbije.

Sa suprugom Sandrom, njegovom Janom, život ga je odveo na Mokru Goru gde su zajednički napravili prelepu vikendicu na obroncima Skijališta Iver-Mokra Gora, gde u periodu od 2020 do 2022 biva angažovan na mestu direktora skijališta Iver i Hotela Mladost na Mokroj Gori.

Njegov prerani odlazak biće nenadoknadiv gubitak i mnogo će nedostajati svima nama na skijašim terenima.

Opelo će se održati u četvrtak 07.07.2022 godine sa početkom u 12.00h na Centralnom groblju u Beogradu (Voždovac).

Skijaški savez Srbije