Raspis za seminar usavršavanja za ski sudije

Sudijska komisija SSS u saradnji sa Skijaškim savezom Srbije će u novembru 2018. godine organizovati tri seminara za usavršavanje i to u Beogradu, Nišu i Zlatiboru. Seminar za usavršavanje je, prema Zakonu o sportu, jedan od uslova za dobijanje Dozvole za rad za narednu sezonu.
Formular za Raspis i Aplikacioni formular za izdavanje dozvole za rad za 2019. godinu, treba popuniti i sa pratećom dokumentacijom poslati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Sudije koje su prošle godine dostavili sliku i lekarski pregled ne treba da šalju ponovo. Lekarski pregled za sudije važi 3 godine.

Počinju redovni sastanci skijaških sudija u sezoni 2014/2015

Redovni sastanci sudija

U utorak 4. novembra 2014. skijaške sudije počinju sa svojim redovnim okupljanjima tokom sezone. Ovaj prvi sastanak je zakazan u 20 h u prostorijama Skijaškog saveza, Svetozara Markovića 7, u Beogradu.

Prema pravilniku za alpsko skijanje (stav 19.4), Sudijski pododbor je dužan da Alpskom odboru dostavi spisak sudija koji će se baviti suđenjem trka u sezoni 2014-2015. Iz tog razloga pozvane su sve sudije da se odazovu u što većem broju, kao i da obaveste kolege sa kojima su u kontaktu kako bi se napravio spisak aktivnih sudija za sezonu.
Svim alpskim klubovima i Regionalnim ski savezima je poslat dopis da dostave kancelariji Saveza spisak svojih sudija koji će se baviti suđenjem trka u narednoj sezoni.

Sve sudije koje su van Beograda i ne mogu da dođu na sastanak, treba da se jave svojim matičnim klubovima ili svom Regionalnom ski savezu.
Takođe, važi za sve one koji ne mogu da dodju ili da se jave, prijavu mogu izvršiti putem maila, popunjavajući formular u prilogu.

Pododbor za sudije SSS, Predsednik, Velin Stanković

Skijaški savez Srbije